Binnenkort gaan we opnieuw van start.

Onderstaande foto’s zullen bij sommigen wel wat herinneringen oproepen. Door externe factoren buiten mijn wil om, heb ik deze locatie moeten verlaten.

Ondertussen zijn we weer enkele jaren verder en het begint weer te kriebelen. Deze keer echter op een op het eerste zicht heel vreemde locatie.

Je zou nu kunnen denken: “Waarom uitgerekend daar en niet in een winkelpand, al of niet gehuurd?” Daar had ik ook aan gedacht. Maar dat was niet mijn eerste gedachte. Door de jaren heen heb ik geleerd om altijd mijn eerste gedachte te volgen. En dat is mij tot op heden goed bevallen.

20190302_132349

Ja, je ziet goed. Een weekenhuisje. Waarom ook niet? Geen huurlasten, geen kosten aan energie of water. Dat is nog niet alles. Omdat het in een bos staat, is er ook veel rust. En in de onmiddellijke omgeving kan je mooie en lange boswandelingen doen. Enige nadeel is dat wie een horloge wil laten herstellen, wel wat moeite moet doen om het te vinden. Maar dat kan mits een goede wegbeschrijving geen probleem zijn.

Echter voor het zover is, is er nog heel wat werk aan de winkel. Om de bezoekers toch een beetje comfortabel te kunnen ontvangen, beginnen we (ik krijg hulp) volgende maand met de bouw van een composttoilet. De vooruitgang van de bouw zal je hier kunnen volgen. Eens dat dit afgewerkt is, begin ik aan de inrichting van het atelier en andere: een oude kast wordt vervangen door legplanken, een werkbank wordt gebouwd, extra opbergruimte voor diverse onderdelen wordt gebouwd, en uiteraard degelijke verlichting. De voorgang van de inrichting kan je volgen op de facebook pagina. (Zie rechter kolom -> )

Eens de inrichting achter de rug is, zullen we onderstaande diensten kunnen aanbieden.

flyer nieuwe start atelier decloedt achter

Wie nu al een kijkje wil komen nemen, is welkom na afspraak op het tel nr +32 (0) 496 12 81 49. Wie mee wil helpen met de inrichting, is eveneens welkom.

P.S.: Wist je dat je nu reeds bij mij terecht kunt voor de verkoop van jouw oude gouden juwelen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.