Alles over horlogebanden

In ons gamma horlogebanden hebben we 2 collecties: Hirsch en Kaufmann. Daarnaast zijn ook andere horlogebanden verkrijgbaar, zoals banden passend voor Swatch-horloges en andere soorten. Hieronder een voorproefje:

logo hirsch

Dit is onze standaard collectie. Met een klik op het logo kom je op de website van Hirsch terecht.

Indien je het model dat je zoekt niet vindt, dan kan deze ook op maat gemaakt worden. En dit voor bijna alle horlogemerken.

Leder banden van Hirsch zijn verkrijgbaar in alle maten, kleuren, vormen en variëren tussen 15€ en 289€.

 

logo Kaufmann

Deze exclusieve lederen horlogebanden zijn op bestelling verkrijgbaar. Klik op het logo om de website te bekijken. Op termijn zullen we een kleine collectie in voorraad hebben. Deze variëren van 20€ tot 400€.

Nog enkele tips:

METALEN POLSBAND

Draag uw horloge altijd achter uw polsgewricht, nooit er op. Anders kan de band afbreken en de kroon worden beschadigd, wat de waterdichtheid nadelig beïnvloedt. Is uw band niet meer proper? U kunt deze met een oude tandenborstel en een beetje afwasmiddel en water schoonmaken. Uiteraard kan u deze ook binnenbrengen voor een professionele ultrasonische reiniging. Het niet regelmatig reinigen kan leiden tot een onaangename geur.

 

LEDEREN HORLOGEBAND

Hebt u een horloge met lederen band? Doe die dan ’s nachts uit. Dan kan de band even verluchten. Zoniet kan er een onaangenaam geurtje ontstaan.  Ook zal uw band langer meegaan.

 

BARETTEN OF PUSHPINS

Heb je een baret of bandstift nodig? Dan kan je ook deze bij ons per email bestellen. Gelieve deze dan zo nauwkeurig mogelijk te omschrijven. Een foto kan handig zijn.

Uiteraard kunt u deze ook bij ons komen afhalen.